Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij GIGOS en maak een verschil!

Wil jij een positieve impact hebben op kinderen, tieners en jongeren? Wil je deel uitmakenvan een geweldig team?
Overweeg dan om vrijwilliger te worden bij GIGOS!

 

Waarom Vrijwilliger Worden?

  • Betrokkenheid: Als vrijwilliger heb je de kans om direct betrokken te zijn bij activiteiten en projecten die van belang zijn voor onze doelgroep.
  • Persoonlijke groei: Je zult nieuwe vaardigheden opdoen, van teamwork tot leiderschap, die niet alleen nuttig zijn voor GIGOS, maar ook in je persoonlijke en professionele leven.

  • Vriendschap en gemeenschap: Vrijwilligerswerk brengt mensen samen. Je zult nieuwe vrienden ontmoeten en deel uitmaken van een groter geheel.

  • Voldoening: Er is niets bevredigender dan te weten dat je een verschil maakt. Als vrijwilliger draag je bij aan positieve veranderingen in het leven van jongeren.


Hoe kun je helpen?

We hebben diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, zowel op korte als lange termijn. Of je nu wilt helpen bij evenementen, mentor wilt zijn voor jongeren, of een andere vaardigheid hebt die je wilt delen, we kunnen jouw hulp absoluut gebruiken.


Hoe Aanmelden?

Aanmelden als vrijwilliger is eenvoudig. Vul hieronder het vrijwilligersaanmeldingsformulier in. We nemen dan contact met je op om te bespreken hoe je kunt bijdragen.

Zin gekregen om ons team te vervoegen als vrijwilliger?

Stuur een mailtje naar info@gigos.be of vul hier beneden het contactformulier in met je gegevens en al je vragen.