Stage

Denk jij erover om stage te doen bij GIGOS vzw? Dit kunnen wij jou bieden,

Sowieso is een stage een uitstekende manier om meer te leren over het jeugdwelzijnswerk en kennis te maken met deze boeiende werkomgeving.


Gigos is werkzaam in vijf wijken (Genk) waar een vrijetijdsaanbod wordt voorzien voor kinderen, tieners en jongeren. Daarnaast beschikken we over 4 sociaal-artistieke ateliers die werken rond talentontwikkeling van onze doelgroep. De jeugdwelzijnswerkers engageren zich van dinsdag tot zaterdag voor een optimale werking.
Als stagiair(e) krijg je de gelegenheid om kennis te maken met onze organisatie.


Wij vragen aan alle stagekandidaten om op gesprek te komen, zodat zij een goed beeld krijgen van onze organisatie en wij van de stagiair(e). Na het gesprek beslissen we in samenspraak om al dan niet een samenwerking aan te gaan. Dit omdat we toch met een heel specifieke doelgroep werken, die veel kan vragen van een jeugdwelzijnswerker.

Ook niet alle afstuurrichtingen komen in aanmerking om je stage hier te kunnen doen. Vaak hangt dit van je verwachtingen van school af en je takkenpakket. Een goede stage moet een meerwaarde zijn voor alle partijen, vandaar dat we een goede voorbereiding als onontbeerlijk zien.

Zin gekregen om bij ons stage te lopen? 

Ben je geïnteresseerd in onze stageplaatsen, mail dan naar stage@gigos.be of vul hier beneden het contactformulier in met je gegevens en al je vragen. 
Wij maken er werk van om je stage-aanvraag vlot te laten verlopen.


Veel succes en wie weet ontmoeten we elkaar op de Gigos werkvloer.....